jonkoping
15% på notan (gäller ej alkohol).

Stuk är en plats för trivsel. Doften av färska kanelbullar och nymalet kaffe möter upp i dörren.

Här bakas allt från grunden: surdegsbröd, pizza, bullar, kakor och lättare luncher. Det finns alltid vegetariska och veganska alternativ att tillgå. Gällande råvaror lämnas inget åt slumpen. Hos oss serverar vi kaffe från Koppi i Helsingborg. Kaffet är producerat med omtanke för miljön och människorna som arbetar på odlingarna. Mjölet vi bakar med är noga utvalt från Orga kvarn som ligger strax utanför Norrköping. Mjölet är helt fritt från tillsatser och framställs på gammalt vis i maskiner från förr.

Lantmätargränd 3
Tel: 036-10 05 55

www.stukjonkoping.se

KÖP RESA
Kom 2 betala för 1.

Mer än 300 års historia om ett varumärke och en fabrik.

Husqvarna Museum öppnade den 27 april 1993, och inryms i det hus som mellan 1868 och 1946 var vapenverkstad. Museet är fyllt med historia, nostalgi och Husqvarna-produkter, där man kan följa en mer än 300-årig utveckling vid ett av världens äldsta och mest mångsidiga industriföretag.

Det började på 1600-talet med vapen till den svenska krigsmakten. På 1870-talet fortsatte man med civila produkter såsom jaktvapen, symaskiner, spisar, kaminer följt av cyklar, motorcyklar och senare gräsklippare, mopeder och motorsågar. Idag är Husqvarna AB världens största tillverkare av handhållna skog- och trädgårdsprodukter.

Hakarpsvägen 1, Huskvarna
Tel: 036-14 61 62

www.husqvarnamuseum.se

KÖP RESA
10% på lösviktssortimentet samt 2 för 1 på inspirationsafton (minst 6 personer vid bokning).

På Oil & Vinegar erbjuder vi en inspirerande och säljande matresa genom butiken. Det ges möjlighet till smakprovning på vårt sortiment.

Lösviktsförsäljning av olivolja och balsamvinäger – köp en flaska hos oss eller ta med en egen. Olivoljeprovningar håller vi på kvällstid efter stängning, ring och boka en tid med butiken. Vi vill vara Jönköpings enda val av presentbutik, vi är proffs på det! – En kulinarisk gåva tyder på god smak!

Östra Storgatan 23
A6 – Kompanigatan 16
Tel: 036-12 39 90

www.oilvinegar.se

KÖP RESA
15% rabatt på vår lunch och frukostbuffé.

Det finns många skäl att besöka Bryggan. Kom för att fika, luncha, bruncha, äta en god matbit, dricka kallt och varmt. Oavsett vad du väljer är Bryggan ett ställer där man träffas och umgås precis när och hur man vill.

Välkommen!

Södra Strandgatan 8
Tel: 036-12 30 60

www.bryggancafebistro.se

KÖP RESA
10% på all mat (gäller ej alkohol).

Med en tidlös inredning och rustik känsla vill vi skapa den naturliga mötesplatsen för familj och vänner – ”Kom som Du är” är ett motto vi vill förmedla.

Vi på Bada Bing är noga med vad vi äter. Vi är även noga med vad du äter. Bra råvaror är grunden till bra mat helt enkelt. Till våra burgare använder vi färska råvaror av hög kvalitet. Vi väljer våra leverantörer mycket noga och ställer höga krav på de varor vi köper. Med dagsfärskt bröd och egentillverkade dressingar i vet Vi att Ni får det absolut bästa.

Östra Storgatan 82
Tel: 036-30 03 33

A6 – Kompanigatan 16
Tel: 036-31 03 33

www.badabingburger.se

KÖP RESA
15% på valfri behandling.

Populär herrfrisör i Jönköping.

Mister Barbershop är en herrsalong i Jönköping som utför prisvärda tjänster på ett unikt och professionellt sätt. Våra frisörer brinner för sitt jobb och lyssnar på kunderna.

Välkommen in till vår frisörsalong och hälsa på.

Barnarpsgatan 7
Tel: 036-71 19 12

www.mrbarbershop.se

KÖP RESA
30% på ordinarie pris. Gäller 1 bana, 1 timme och 1-4 personer.

En liten och mysig bowlinghall som passar alla. Familjen, företaget eller kompisgänget.

Bowlingkalas, Discobowling, Buffébowling, Seniorbowling, Proshop med mera.

Elmiavägen 10 (mittemot Kinnarps Arena i samma byggnad som Scandic Elmia)
Tel: 036-16 89 85

www.rosenlundbowling.se

KÖP RESA
15% rabatt vid uppvisande av SJ Prio-kort.

FRESH HAPPY MEX

Maten på Zócalo är inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco. Vi kallar vår matfilosofi för Fresh Happy Mex – Mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.

Erbjudandet gäller på valfri Zocalo restaurang, gäller ej alkohol och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

A6 – Kompanigatan 36
Tel: 08-409 115 02

www.zocalo.se

KÖP RESA
50% på simning och träning.

Rosenlundsbadet är en anläggning för alla! Här kan du träna, koppla av och ha kul. Simundervisning erbjuds året om av Jönköpings Simsällskap.

Rosenlundsbadet är öppet alla veckans dagar men på helgdagar och när badet är uthyrt för simtävlingar kan tiderna var förändrade.

Erbjudandet gäller på engångsbesök. Gäller ej på månads- eller årskort.

Välkomna till Rosenlundsbadet.

Elmiavägen 4
Tel: 036-10 70 34

www.jonkoping.se/rosenlundsbadet

KÖP RESA
15% rabatt på chokladprovning för 2 personer.

Choklad, upplevelse och kunskap.

Chokladpraliner, kakaovinäger, choklad/hallonmarmelad, chokladkakor med mera. Chokladverkstan använder den högsta kvalitetschokladen i sin pralinproduktion. Den tillverkas i Schweiz med stor respekt för naturen och folket. Kaffet kommer från Gårdsrosteriet i Huskvarna.

Välkomna!

Tokarp Södergård 1
Tel: 0707-66 30 09

www.chokladverkstan.se

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2018 kl 23:59.

KÖP RESA
100 kr i rabatt när du handlar för minst 500 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 500 kr får du 100 kr i rabatt om du anger koden PRIO2018 i kassan. Koden gäller t.o.m 2018-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

A6 Center
Tel: 036-12 91 00

Barnarpsgatan 17
Tel: 036-71 18 18

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Jönköping

Stadsguiden

Att göra i Jönköping