karlstad
15% på ordinarie pris till utvalda dagar på La tragédie de Carmen på Wermland Operas Lilla scen.

För första gången i Sverige produceras Peter Brooks legendariska version av Carmen. Med fyra sångare, orkester och statister presenterar Wermland Opera den klassiska operan av Bizet i ett koncentrat. Upplev alla älskade och berömda arior som sjungs av Solgerd Isalv (Carmen), William Davis Lind (Don José), Sabina Bisholt (Micaela) och Johannes Held (Escamillo) i denna historia fylld av passion, kärlek, vidskepelse, svek och hat.

Läs mer om föreställningen här

Rabatten gäller följande datum:
30 mars, 5 april, 6 april, 12 april, 10 maj, 15 maj, 17 maj

Rabattkod: SJPRIO19

BOKA DIN BILJETT HÄR

Ditt SJ Prio-kort skall på begäran kunna uppvisas vid besöket. Erbjudandet gäller två biljetter per SJ Prio-kort.

Älvgatan 49 (Lilla scenen)
Tel: 054-21 03 90

www.wermlandopera.com

KÖP RESA
Kom 2 betala för 1.

Värmlands Museum är ett av Sveriges mest besökta länsmuseer med över 200 000 besökare per år. Här samsas Värmlands kulturhistoria med internationella succéutställningar inom konst och fotografi.

Erbjudandet gäller till 2019-12-31.

Sandgrundsudden
Tel: 054-701 19 00

www.varmlandsmuseum.se

KÖP RESA
50% på ordinarie entré för 1-2 personer.

Brigadmuseum – upplevelsemuseet för alla

Följ med på en tidsresa från 1945-1991 där du får känna, lyssna, läsa och se hur kalla kriget påverkade Sverige. Utställningen varvar militära och politiska händelser med nedslag i vardagslivets populärkultur. Blir du trött i benen kan du alltid slå dig ned i caféet med en kôpp kaffe och en hembakad kanelbulle.

Varmt välkomna till Brigadmuseum!

Sandbäcksgatan 31
Tel: 054-15 80 60

www.brigadmuseum.se

KÖP RESA
20% på alla matbröd.

Artisan Bread startades 2014 av Gustav Fagerman och Mattias Dröschmeister. Tanken var att göra ett modernt hantverksbageri i en trevlig miljö. Mottot var och är än idag, ”Allt ska göras från grunden med bra råvaror utan några undantag”. Sen starten har företaget växt från 2 personer till 13 och Artisan Bread har fått ett syskon i form av Artisan Deli tvärs över gården. Så nu säljs det bröd, bakverk, kaffe, smörgåsar på Artisan Bread och chark, ost, lokala produkter och dagens lunch på Artisan Deli.

Kasernhöjden 4
Tel: 054-15 32 00

www.artisanbread.se

KÖP RESA
25% på valfri kaffe, på plats eller take away.

Att det goda kaffet är i centrum kommer säkert inte som en överraskning.

På vårt café serverar vi färskrostat specialkaffe från jordens alla hörn. Vissa blandningar och rostningar hittar du inte någon annanstans. Naturligtvis har vi även lokalproducerade mackor, bakverk och annat gott, ofta med en touch av Värmland.

Tolagsgatan 1
Tel: 054-140 160

www.lofbergs.se/kaferosteriet

KÖP RESA
20% på drop-in.

Gokart Karlstad tillhandahåller uthyrning av Gokarts i ett mycket centralt läge i Karlstad. Vi erbjuder en enkel och och rolig racingupplevelse med jämna kartar på en rolig bana. Möjlighet finns till stora gruppbokningar med catering och tillhörande konferens eller härlig drop-in körning.

Stadionvägen 4
Tel: 054-18 55 00

KÖP RESA
2 för 1 på biljard.

På Tables gör vi det enkla enkelt. God vällagad mat gjord på bra råvaror, passande dryck serverad av glada människor ackompanjerat av bra musik – och den som sänker flest bollar vid biljardbordet vinner.

Till oss kommer man helt enkelt för att umgås över borden och ha en skön kväll.

Många säger Come as you are – vi menar det.

Västra Torggatan 15
Tel: 054-10 11 25

www.tables.se

KÖP RESA
20% på kaffe/te + ost/skinkfralla vid uppvisande av SJ Prio-kort. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Med egentillverkade chokladprodukter, glass, bröd och fina fina bakverk erbjuder vi en spännande och annorlunda smakupplevelse. Till detta kan vi erbjuda ett riktigt bra kaffe samt ett stort urval av teer.

Välkommen in till Carli.

Järnvägsgatan 3
Tel: 054-15 02 40

www.carlichoklad.se

KÖP RESA
200 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 1000 kr får du 200 kr i rabatt om du anger koden 2019PRIO i kassan. Koden gäller t.o.m. 2019-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2019 kl 23:59.

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Järnvägsgatan 14
Tel: 010-543 34 76

Järnvägsgatan 2
Tel: 010-543 34 77

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Karlstad

Stadsguiden

Att göra i Karlstad