linkoping
Halva priset på våffla med hemkokt sylt och grädde vid uppvisande av SJ Prio-kort.

Belvederen byggdes 1881 som utsiktstorn på Kjettilberget, Linköpings näst högsta belägna punkt. Under 1900-talet var det en populär mötesplats för flanerande Linköpingsbor och än idag erbjuder Belvederen en upplevelse utöver det vanliga. Här kan man ta en fika eller lunch och njuta av den fantastiska utsikten över Linköping och Roxen.

Trädgårdsföreningen
Lasarettsgatan 9
Tel: 013-12 77 25

www.belvederen-tropikhuset.se

BOKA RESA
20% rabatt på snittblommor och buketter.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Erbjudandet gäller för alla snittblommor och buketter som vid tillfället finns i butiken, men inte för beställningar till bröllop och begravning. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister.

Välkomna till Stilfloristerna!

Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19
Tel: 013-13 53 00

www.stilfloristerna.se

BOKA RESA
15% rabatt på Stångs 4-rätters meny vid uppvisandet av SJ Prio-kort.

Gourmetrestaurangen Stångs Magasin är vackert belägen vid Stångån i centrala Linköping. En viktig grund i vårt koncept är råvaran. Vi vill framhäva den renodlade smaken och handplockar omsorgsfullt våra råvaror med fokus på kvalitet samt det närodlade och ekologiska. Med hög kvalitet på mat och service, är vår ambition är att ge Er en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Bordsbokning gäller.

Välkommen!

Södra Stånggatan 1
Tel: 013-31 21 00

www.stangsmagasin.se

BOKA RESA
100 kr i rabatt när du handlar för minst 500 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 500 kr får du 100 kr i rabatt om du anger koden PRIO2017 i kassan. Koden gäller t o m 2017-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

BOKA RESA
10% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Med din personliga hälsning hjälper Euroflorist dig att överraska den du bryr dig om – vi skickar blommor vart du vill och när du vill. En fin gest som garanterat uppskattas av alla!

Klicka här för att komma till rabatterna.

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2017 kl 23:59.

BOKA RESA
Gratis efterrätt vid köp av en varmrätt.

Wärdshuset Gamla Linköping består av två 1700-talsbyggnader och vi erbjuder allt från lättare lunch till trerätters middagar, 7 dagar i veckan hela året. Vi arrangerar även bröllop, begravningar och födelsedagar, på sommaren kan man även sitta på vår trevliga uteservering i trädgården.

Gästgivaregatan 1
Tel: 013-13 31 10

www.wardshuset.se

BOKA RESA
Gratis bryggkaffe vid köp av valfri smörgås gäller på Tropikhuset.

Tropikhuset bjuder inte enbart på god mat och fika. Här finns det liv och rörelse, med en lekpark för barnen, och ett härligt grönområde som du kan ta del av. Parken är en härlig plats för vigsel och efteråt passar det perfekt med festen i Tropikhuset. Vi tar även emot bokningar för andra fester eller möten

Linnegatan 27
Tel: 013-130320

www.belvederen-tropikhuset.se

BOKA RESA
15% på ordinarie pris.

Välkommen till Sporthallens Bowling i Linköping.

Ring 013-14 50 02 eller boka din bana online på www.sporthallensbowling.se/onlinebokning

Ange SJ-PRIO som kampanjkod.

Snickargatan 35
Bokning: 013-14 50 02

www.sporthallensbowling.se

BOKA RESA
Gå två betala för en.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet. 

Gäller på Linköpings sim- och sporthall samt på vår härliga utomhusanläggning Tinnerbäcksbadet. Här erbjuder vi allt från simskola och badkalas till PT, crawlkurser, gym och gruppträning.

För att hitta din Medley anläggning gå in på www.medley.se

BOKA RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Tanneforsgatan 1
Tel: 010-543 34 21

Svedengatan 1
Tel: 010-543 34 33

www.lifebutiken.se/varumarken/life

BOKA RESA
2 för 1 på entré.

Möt medeltiden på Linköpings slott – ett museum för hela familjen! Följ byggnadens 900-åriga historia med hjälp av modeller. I skattkammaren visas kyrkligt silver och unika textilier från sent 1300-tal och framåt. I vår garderob får man prova medeltida kläder. På översta våningen berättas om Sveriges sista inbördeskrig – ”slaget vid Stångebro” och dess efterspel som utmynnade i Linköpings blodbad våren 1600. Möt även Gustav Vasa och Biskop Brask vid en julmiddag 1523.

Borggården
Tel: 013-12 23 80

www.lsdm.se

BOKA RESA
15 % på hela sortimentet (gäller ej extrapriser, present/gåvokort och provningar).

Norins Ost har kunskapen att hjälpa kunden att få en välsmakande hårdost eller tex en utsökt ostbricka med tillhörande vintips samt tillbehör som kex och marmelad. Vi utbildar oss kontinuerligt för att bli bättre både på sortimentet och passande vin till de olika ostarna.

All hårdost lagras under gynnsamma förhållanden till rätt smak och styrka på vårt lager i Jägarvallen utanför Linköping.

Storgatan 54
Tel: 013-12 38 27
Öppettider: Måndag-Fredag 10-18, Lördag 10-15

Nygatan 21
Tel: 013-12 55 57
Öppettider: Måndag-Fredag 10-18, Lördag 10-15

www.norinsost.se

BOKA RESA
25% på all mat.

The Horse & Hound är stället för dig som älskar god mat och dryck. Vi har 29 olika sorters fatöl, ett ständigt roterande utbud av flasköl från hela världen samt över 150 olika whiskysorter. Köket serverar en internationell à la carte och en klassisk engelsk pubmeny. Matfilosofin är att allt skall göras från grunden och med omtanke. Välkomna!

Storgatan 39
Tel: 013-10 61 07

www.horseandhound.se

BOKA RESA

Stadsguiden

Att göra i Linköping

Stadsguiden

Att göra i Linköping