lund
20% på maten från ordinarie meny.

Välkommen till Kinjo!

Kinjo i Lund är en mötesplats där du kan äta vällagad japansk mat och njuta av drycker av alla möjliga slag. Maten tillagas från grunden och vi använder oss bara av de bästa råvarorna.

Vill du ha något gott att dricka till maten så kan vi med glädje erbjuda ett brett sortiment av öl och vin. Och varför inte avnjuta en god dessert eller espresso efter maten?

Vi på Kinjo kan erbjuda er allt från Sushi, sallader, nudelsoppa till kött och fisk menyer från vår japanska kol grill.

Kinjo ligger i hjärtat av Lund där du finner en trevlig middagsatmosfär i en avslappnad miljö. Under sommar månaderna har vi även en stor uteservering!

Mårtenstorget 7
Tel: 046-18 44 66

www.kinjo.se

KÖP RESA
10% på Ahlgrens pralinaskar i guld.

Ahlgrens Konfektyr med butiker i Lund och Malmö ägs av Patrik Langer och Stefan Bergh. Med över 30 års erfarenhet har Ahlgrens utvecklats till en av de mest välrenommerade konfektyrbutikerna i Sverige, där unika samarbeten med världens främsta choklaterier ligger till grund för utvecklingen.

Ahlgrens verksamhet startades redan i början på 1900- talet, där chokladens höga kvalitet alltid har varit, och fortsätter att vara det framgångsrika signumet.

Gäller i våra 3 butiker. Gäller stlorlekar 250, 350, 500, 750 och 1000 gram.

Lilla Fiskaregatan 7
Saluhallen, Mårtenstorget 1
Tel: 046-211 25 20

www.ahlgrenskonfektyr.com

KÖP RESA
20% på entrébiljett.

Vattenhallen Science Center är en plats för nyfikna barn och vuxna som vill prova på olika experiment med fokus på naturvetenskap och teknik. Du kan till exempel klä dig i en jättesåpbubbla, testa att programmera eller skjuta protoner och kittla elektroner. I Planetariet kan du följa med på en resa ibland planeter och galaxer. Under helger och skollov är det öppet för allmänheten.

John Ericssons väg 1
Tel: 046-222 43 51

www.vattenhallen.lu.se

KÖP RESA
20% på entrébiljett.

Kulturen är en ideell förening som förvaltar ett antal museer och friluftsmuseer på flera platser i Skåne, med huvuddelen av verksamheten på Kulturen i Lund. Kulturen arbetar med pedagogik och utför vetenskaplig verksamhet inom hela det kulturhistoriska fältet. Kulturen utför också arkeologiska uppdrag och uppdrag inom bebyggelseantikvarisk verksamhet.

Tegnérsplatsen 6
Tel: 046-35 04 00

www.kulturen.com

KÖP RESA
10% på hela sortimentet.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Vi startade Il Café d’Italia 2007 med just kaffet som utgångspunkt. För oss är kaffe ingen dussinvara. Ett gott kaffe kräver passion, bra råvaror samt vilja och förmåga att experimentera.

På Il Café d’Italia finns även ett brett lunchutbud så som sallader, smörgåsar, Lasagne,focaccia mm med samma höga ambitioner som med kaffet. Idag är vårt kafé en av de mest populära lunchplatserna i Lund. Den som varit här under lunchtid vet. Trots ett högt tempo försöker vi alltid att sätta kunden i centrum och är lyhörda för särskilda önskemål.

Kyrkogatan 21
Tel: 046-15 78 20

KÖP RESA
Muffins 15 kr vid köp av valfri varm dryck (med reservation för slutförsäljning).

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala och Kalmar.

Kaffet och mjölken i vår latte är ekologisk och kaffet är även Fairtrade-märkt. Du kan så klart också få din latte med laktosfri mjölk, Oatlys iKaffe eller sojadryck.

Välkommen till ett dubbelt så gott kafé

PS. Skaffar du vårt Stammiskort får du 10% rabatt på ordinarie priser samtidigt som du skänker en skolmåltid till FN-skolan i Etiopien. Bra va!

www.barista.se

KÖP RESA
Gå två betala för en på Tolvåkerbadet i Löddeköpinge.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet.

Här på Tolvåkerbadet i Löddeköpinge kan du simma, bada, gymma, träna och relaxa. Vårt gym har moderna maskiner och fria vikter, och passar lika bra för dig som gillar hård styrketräning, konditionsträning som för lättare rehabträning. Under våra öppettider finns alltid simbanor tillgängliga för motionssimning. Vissa kvällar erbjuder vi så kallad Klassisk afton – i skenet av kandelabrar och till toner av lugn musik kan du njuta dina längder i avkopplande stillhet.

Skåpen låser du med hänglås. Ta med ett hemifrån eller köp i receptionen. Vi kan inte ha några barnvagnar i omklädningsrum eller simhall, det går däremot bra att ställa dem i korridoren. Egen matsäck (ej glas & porslin) går bra att ta med. Tisdagar och torsdagar är minimiåldern 16 år.

Bollvägen 4, Löddeköpinge
Tel: 0771-58 60 00

www.medley.se

KÖP RESA
Gå två betala för en på Vikenbadet i Furulund.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet.

På mysiga Vikenbadet i Furulund kan du simma, bada, gymma, träna i grupp och relaxa. Vårt gym har moderna maskiner och fria vikter, och passar lika bra för dig som gillar hård styrketräning, konditionsträning som för lättare rehabträning.

Under våra öppettider finns alltid banor tillgängliga för motionssimning. Vissa kvällar erbjuder vi sk Klassisk afton – i skenet av kandelabrar och till toner av lugn musik kan du njuta dina längder i avkopplande stillhet.

Vi kan inte ha några barnvagnar i omklädningsrum eller simhall, det går däremot bra att ställa dem i korridoren. Egen matsäck (ej glas & porslin) går bra att ta med.

Friluftsgatan 6, Furulund
Tel: 0771-58 60 00

www.medley.se

KÖP RESA
2 för 1 på entré.

Historiska museet vid Lunds universitet grundades 1805 och är Sveriges näst största arkeologiska museum. Museet finns centralt i Lund i en vacker tegelbyggnad. I utställningarna ryms bland annat föremål från antiken, sten- och bronsåldern, fynden från järnåldersstaden Uppåkra, en stor myntsamling, ett domkyrkomuseum och medeltida kyrkokonst.

Krafts torg 1
Tel: 046-222 79 44

www.historiskamuseet.lu.se

KÖP RESA
200 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 1000 kr får du 200 kr i rabatt om du anger koden 2019PRIO i kassan. Koden gäller t.o.m. 2019-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Klostergatan 8 B
Tel: 010-543 38 05

Företagsvägen 10
Tel: 010-543 34 31

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2019 kl 23:59.

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Lund

Stadsguiden

Att göra i Lund