norrkoping
20% på hela serien Norrköpingschoklad. Köp en valfri juice eller smoothie och vi bjuder dig på en egentillverkad pralin från Jolla.

Märkningen 100% Jolla garanterar att produkten är skapad enligt vår filosofi – att kvalitet och smak alltid följs åt. Därför använder vi endast naturliga ingredienser av allra högsta kvalitet. Vi strävar dessutom alltid efter att, så långt det är möjligt, använda ekologiska ingredienser utan att ge avkall på det allra viktigaste – smakupplevelsen!

Norrköpingschoklad
Jollas egen läckra chokladkaka i vackra förpackningar med motiv från Norrköpings fantastiska kulturarv Industrilandskapet. Perfekt som souvenir eller present!

Jolla Chokladmakarna kan inte annat än räknas till en upplevelse utöver det vanliga. Här får man uppleva choklad & kaffe på sättet som det var menat för gudarna.

Första intryck
När man kliver in i lokalen bemöts man av en häpnadsväckande och unik miljö, en stor delikatessdisk med praliner, chokladdesserter och ostar. Bakom disken hittar man oftast Gebro Togan, en extremt kunnig och väldigt trevlig person med en underbart om än inte sarkastiskt sinne för humor. Här märks också snabbt att det är kunden som räknas och att alla får sin helt egna personliga service och kontakt med ägarna av caféet.Som kund eller förbipasserande kan man se in till chokladtillverkningen där man om man har tur får se Jolla Togan i fart med att skapa sina underbara praliner och desserter. Det är just en av de sakerna som gör Jolla Chokladmakarna så speciellt. De tillverkar sina egna praliner av de bästa råvaror som går att få tag på. Glöm standardpraliner eller ”Vi gör våra egna”-halvfabrikatspraliner från många andra ställen. Här finns den riktiga produkten.

Det är riktigt spännande som stamgäst att se folk från hela landet komma och besöka Norrköping bara för att besöka Jolla Chokladmakarna.

Glass
Något som kanske inte uppmärksammas lika mycket är att de har Sveriges klart bästa glass. Spännande smaker överraskar en varje gång man kommer in i affären. Det är lätt att finna favoriter, dock försvinner de lika snabbt som man hittar nya favoriter då Jolla tycker om att experimentera med nya smaker (både lyxiga och gräddiga sådana och friska och svalkande sorbeter).

Juice och Smoothies
I en tid där många vill vara nyttiga satsar Jolla även på vitaminrika juicer och smoothies. Frukten till våra juicer och smoothies pressas på plats av oss. Vi vill att dryckerna ska vara fräscha och innehålla alla vitaminer som finns i frukterna. Gästerna får alltid nypressad juice eller smoothies när de beställer dessa.

Provningar
Det som många kommer hit för är provningarna. Jolla Chokladmakarna erbjuder provningar av Kaffe, Choklad, Choklad och Ost osv. Dessa kan man antingen boka via upplevelsepaket eller genom att höra av sig till Jolla Choklad direkt (information finns på hemsidan).

Support
Har du funderingar kring din espressomaskin eller vad du ska laga för dessert till din fest? Här finns kunskap och utrustning samt råvaror. Personalen är inte sena att dela med sig av värdefulla tips och förslag eller recept för hur du lyckas helt på egen hand.

Kort sagt så är Jolla Chokladmakarna en ovärderlig resurs för oss i Norrköping som även ni från andra delar av landet borde uppleva.

Hantverkaregatan 30
Tel: 011-12 61 61

www.jolla.se

KÖP RESA
En fri dessert vid köp av huvudrätt.

Njut av hängmörade köttdelikatesser från Norrköpings egna köttbistro. Med sydamerikanska anor garanterar vi en upplevelse av ytterst kvalitet, i både mat och miljö.

Välkomna!

Olai Kyrkogata 31
Tel: 011-10 30 03

www.mateoxavier.se

KÖP RESA
Gå två betala för en.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet.

Gäller på Norrköping Centralbadet samt på vår härliga utomhusanläggning. Centralbadet är en härlig bad- och träningsanläggning för hela familjen! Vi har flera bassänger och äventyrsbad för både stora och små. Sommartid öppnar vi vårt stora utomhusbad.

För att hitta din Medley anläggning gå in på www.medley.se

Badhusgatan 10
Tel: 0771-586 000

KÖP RESA
10% på all mat. Ej dagens lunch.

Fiskmagasinet i Norrköping kombinerar ett toppen läge mitt i stan med en vurm för fisk- och skaldjur. Resultatet blir en gourmetupplevelse utöver det vanliga med färska delikatesser från havet. Fiskmagasinet är Norrköpings förstaval när det gäller fisk och skaldjursrätter. I restaurangen får såväl hemmakocken som uteätaren sina smaklökar mättade. Föredrar du att själv tillreda maten, så kan du besöka vår fiskbutik som ligger i anslutning till restaurangen.

Smaklig måltid!

Mån-Fred         11.30- 22.00
Lördag               12.00- 22.00

Skolgatan 1
Tel: 011-13 45 21

www.fiskmagasinet.se

KÖP RESA
10% på all mat.

Enjoy…
-för att juicerna i våra drinkar är färskpressade.
-för att vi har en massa god öl och är dom enda i som har 15 sorter på fat från Gotlands bryggeri,
-för att vi kan servera alla våra viner på glas.
-för att maten passar till fest och vardag med plocktallrikar, musslor, toast, burgare, grillat kött och fisk.
-för att vi har afterwork och öppet bästa tiderna på dygnet.
-för att vi vill att du ska må bra och ha kul.
Så har vi tänkt.

Välkommen och Enjoy.

Mån- Tis              16-23
Ond- Fre             16-01
Lördag                 14-01

Skolgatan 1B
Tel: 011-13 45 31

www.enjoybaromat.se

KÖP RESA
10% på er bokning.

Escape House Norrköping är ett Room Escape-spel utan dess like. Du och ditt sällskap låses in i en miljö fylld med mystiska meddelanden och föremål. Det enda ni vet är att ni måste ta er ut innan era 60 minuter tar slut!

Hitta dolda meddelanden, utnyttja rummens föremål och lös häftiga utmaningar i dessa utbrytarspel. En kombination av påhittighet, klurighet och samarbete belönas och det är alltså inte smarthet som kommer att avgöra om du kommer att klara utmaningen. Detta spel kommer att sätta era olika förmågor på prov och svetsa samman er som lag.

Välkommen att anta våra utmaningar mitt i centrum under Linden köpcentrum.

Boka tid på www.escapehouse.se. Rabatten gäller mot uppvisande av SJ Prio-kort.

Prästgatan 14
Tel: 011-120 500

www.escapehouse.se

KÖP RESA
20% på en valfri behandling.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Spa Relaxcenter i Norrköping startade hösten 1997. Företaget drivs i stadens största hotell Elite Grand Hotel. Ett litet personligt spa med ett stort utbud behandlingar från topp till tå. Vårt spa består av fyra behandlingsrum, två bastu – en för damer och en för herrar – ett bubbelpoolsrum.

Till oss är du välkommen på enstaka behandlingar, kurer, dagspa och spaweekend.

Tyskatorget 2
Tel: 011-10 00 21

www.sparelaxcenter.se

KÖP RESA
10% på bowling under veckans alla tider.

Välkommen till oss på Haga Bowling.

Ta en paus från tågresandet och avnjut en god lunch eller varför inte middag hos oss. Passa på att bowla till förmånligt pris eller prova på shuffleboard, skytte, golf eller någon annat roligt i våra simulatorer.

Haga Bowling – Lite roligare

Hagagatan 6
Tel: 011-10 32 10

www.hagabowling.se

KÖP RESA
25% på all mat.

The Black Lion Inn är stället för dig som älskar god mat och dryck. Vi har 29 olika sorters fatöl, ett ständigt roterande utbud av flasköl från hela världen samt över 150 olika whiskysorter. Köket serverar en internationell à la carte och en klassisk engelsk pubmeny. Matfilosofin är att allt skall göras från grunden och med omtanke. Välkomna!

Gamla Rådstugugatan 11
Tel: 011-10 41 05

www.blacklion.se

KÖP RESA
15% på hela sortimentet (gäller ej extrapriser, present-, gåvokort och provningar).

Norins Ost startades 1931 och drivs idag av tredje generationen. Vi arbetar både som grossist och detaljist med tre egna butiker, två är belägna i Linköping och en i Norrköping samt ett ostlager.

Vi på Norins Ost har kunskapen och servicen att hjälpa kunden att få en välsmakande ost, både mjuka, krämiga eller fasta eller önskas det en utsökt ostbricka så hjälper vi självklart till med det också. Vi har också många fantastiska tillbehör till ostbrickan men även andra delikatesser. Vi utbildar oss kontinuerligt för att bli bättre både på sortimentet och passande vin till de olika ostarna.

All hårdost lagras under gynnsamma förhållanden till rätt smak och styrka på vårt lager i Jägarvallen utanför Linköping. Vi arbetar med den på det traditionella sättet att de vänds och vaxas kontinuerligt och allt för hand. Vår filosofi är att köpa in direkt utan mellanhänder till de förmånligaste priserna. Det gör att man kan vara säker på att få en riktig god hårdost eller dessertost. Vi importerar själva både ost och delikatesser för att kunna hålla ett intressant och annorlunda sortiment.

Skolgatan 1B
Tel: 011-12 32 08
Öppettider: måndag-fredag 10-18, lördag 10-16

www.norinsost.se

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2019 kl 23:59.

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Repslagaregatan 12
Tel: 010-543 34 34

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
200 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 1000 kr får du 200 kr i rabatt om du anger koden 2019PRIO i kassan. Koden gäller t.o.m. 2019-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Norrköping

Stadsguiden

Att göra i Norrköping