orebro
ERBJUDANDE: 20% rabatt på ordinarie pris vid uppvisande av SJ Prio-kort.

Upplev Örebros alla smaker. Hämta ut en Örebropåse på turistbyrån och bege dig ut på en egen vandring genom staden, kika på sevärdheter samtidigt som du fyller påsen med ett antal genuina Örebroprodukter. I påsen ligger kuponger som du växlar in mot bland annat kaffe, karameller, praliner och Cajsa Wargs pepparkakor.

Turistbyrån/Örebrokompaniet
Olof Palmes torg 3
Tel: 019-21 21 21

www.smaka-pa-orebro.se

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 100 kr i rabatt när du handlar för minst 500 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 500 kr får du 100 kr i rabatt om du anger koden PRIO2017 i kassan. Koden gäller t o m 2017-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 10% rabatt vid uppvisande av SJ Prio-kort under hela 2017 (ej på alkohol och specialvaror).

Örebro Saluhall är en mötesplats för alla. Här kan du köpa hem råvaror från stolta handlare eller bli serverad en måltid på plats.

Victoriahus
Kungsgatan 15
Tel: 070-641 09 29

www.orebrosaluhall.se


Bistro Balkan handlar om genuina smaker fån Balkan. På menyn hittar du typiska fastfood rätter som serveras runtom på Balkan men också det som passar fint på en svensk grill.

Tel: 070-644 60 05


Brödernas Bistro, Jan och Johan Wilhelmsson är för örebroarna kända som männen bakom restaurang Drängen. Nu har de med Brödernas i saluhallen skapat ett nytt koncept som består av tre delar: Bistro, Husman och Restaurang.

Tel: 019-70 70 450


Brödernas Restaurang ligger intill det öppna köket där kan du följa kockarnas arbete. Här njuter du en god lunch med förrätt och på kvällen serveras à la carte.

Tel: 019-70 70 450

www.brodernaihallen.se


Fisk i hallen är en välsorterad fiskhandel som ägs och drivs av Patrik Gustafsson och Pether Johansson – båda med gedigen erfarenhet av restaurangbranschen. Utöver färsk fisk i alla former och goda tillbehör.

Tel: 0708-40 04 40

fiskihallen.se


Gomakeriet utsökta hantverk. Det kan man gott kalla det Lina Knutsson erbjuder i Gomakeriet. Här hittar du praliner, marmelader, kolor, fudge och karameller – alltsammans tillverkat på hantverksmässigt sätt speciellt för butiken vars stil för tankarna till en gammaldags lanthandel.

Tel: 0739-70 83 65

www.gomakeriet.se


Korv i hallen nu kan du köpa Carlströms prisbelönta korvar som bland annat Ungersk Bratwurst, Chorizo, Cognacsmedwurst, Paparazzi och många fler direkt i Saluhallen.

Tel: 0708-40 04 40

www.fiskihallen.se


Pauluns Deli, gott och hälsosamt. Så kan man sammanfatta vad vi erbjuds i Paulúns deli som är den första i sitt slag i Sverige. För dig som föredrar att ta med din lunchlåda – eller för dig som vill njuta av lunchbuffén på plats.

Tel: 076-111 17 77

www.paulunsdeli.se


Zao Street Kitchen – bjuder på streetfood från ostasiatiska köket. Med smaker, miljö & modernt presenterad mat så flyttas dina sinnen direkt till en matmarknad i Asien. Zao – en genuin streetfood restaurang med både mat & dryck.

www.zaostreetkitchen.se


Örebro kötthandlaren, det är något speciellt med att köpa kött över disk av en riktigt kunnig handlare. Nu finns Örebro Kötthandlarn även i saluhallen och erbjuder lamm-, kalv- och nötkött av högsta kvalitet.

Tel: 019-760 88 90

www.kotthandlarn.se


Örebro ost, är ett eldorado för ostälskare. Botanisera bland ett utbud på över etthundra sorter från när och fjärran.

Tel: 019-18 33 38

www.orebroost.se

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 10% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Med din personliga hälsning hjälper Euroflorist dig att överraska den du bryr dig om – vi skickar blommor vart du vill och när du vill. En fin gest som garanterat uppskattas av alla!

Klicka här för att komma till rabatterna.

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2017 kl 23:59.

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 2 för 1 på entrén.

Örebro travbana är en travbana belägen i Marieberg, cirka 10 kilometer söder om Örebro. De första tävlingarna på travbanan kördes 1954 och sedan 70-talet har det körts V65-tävlingar.

Travbanevägen 10
Tel: 019-20 88 00

www.orebrotravet.se

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 20% rabatt på en valfri vara (gäller även på chokladprovning).

ChokladButiken, butiken med brett utbud av choklad för alla smaker…

Välkommen till ChokladButiken och Choklad & Café, butikerna med det bredaste utbudet av choklad i Örebro!

Hos oss hittar ni den finaste chokladen från de mest kända och respekterade tillverkarna i världen inom choklad. Som exempel kan nämnas Neuhaus, Amedei, Valrhona samt våra egna svenska Malmö Chokladfabrik, Jönssons konfektyrer och Ölands Choklad .

Choklad är så mycket mer än bara godis, det är en ren livsnjutning. Det är en substans som stimulerar och väcker samtliga våra sinnen till liv. Choklad ska betraktas, luktas på, höras när det bryts, kännas och slutligen smakas på.

Hos oss har ni chansen att delta i våra mycket uppskattade chokladprovningar där ni upptäcker hur man ser och känner skillnad på olika chokladsorter!

Vågen Gallerian, Våghustorget
Tel: 019-10 70 68

www.chokladbutiken.net

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Se www.lifebutiken.se/butiker för att hitta din butik.

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 15% rabatt hos Chilli!

Exklusivt erbjudande hos Chilli Örebro!
Passa på! Just nu får du som SJ Prio-medlem 15% rabatt på ett helt köp hos Chilli Örebro. Erbjudandet gäller hela sortimentet, även rea-varor, t o m 31 maj 2017. Uppvisa ditt SJ Prio-kort i kassan för att erhålla rabatten. Kan ej kombineras med andra rabattkoder.

Chilli har över 200 000 nöjda kunder
Här har du alltid:
• Fri frakt och gratis retur
• Snabba leveranser, 2-6 dagar på lagervaror
• Öppet köp i 14 dagar
• Kvällsleverans och uppbärning som tillval

Ett stilsäkert kort
Chilli är möbel- och inredningsbutiken för dig som verkligen älskar ditt hem! Här finns ett brett utbud av såväl trendiga som klassiska kvalitetsprodukter till otroligt förmånliga priser. Se hela sortimentet på www.chilli.se.

Varmt välkommen till Chilli Örebro!

Chilli Örebro – Marieberg Syd
Firmavägen 3D
Tel: 019-22 50 93
Öppettider: M-F: 10.00-19.00, L: 10.00-17.00, S: 11.00-17.00
Klicka här för vägbeskrivning

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 10% på mat och dryck (ej alkohol).

PAOLO´s är ett café- och restaurangkoncept med rötter i den Italienska mattraditionen. Råvarorna är direktimporterade från Italien och recepten är inspirerade av traditionella italienska recept som växt fram över generationer. Bakom konceptet finns kockar som växt upp med den italienska kokkonsten. Du kan välja mellan pizzor, pastarätter, ostar och charkuterier, sallader, panini, bakelser och desserter tillsammans med italienska vin- och ölsorter, drinkar och kaffe! Dessutom finns det en butiksdel där man kan köpa med sig många av de råvaror som används i matlagningen!

Drottninggatan 1
Tel: 019-15 69 40

www.paoloscafe.se

KÖP RESA
ERBJUDANDE: 15% rabatt på lunchbuffén

I utkanten av Stadsparken hittar du våra växthus och vår stora trädgård. Här har vi valt att lägga större tyngdpunkt vid det genuina, hemlagade och det gröna till vår lunchbuffé.Huvudvisionen handlar om hemlagad gastronomi i en miljö som andas harmoni, med egenhändigt odlade grönsaker och en vilja att ge det gröna lite större utrymme vid sidan av köttet och fisken.

Välkommen!

Floragatan 1
Tel: 019-13 98 35

www.stadstradgarden.nu

KÖP RESA