sthlm
15% på föreställningen Andante av Lars Norén.

Andante är första satsen i ett verk om åldrande och avsked – i det sista rummet där ännu rester av livslögn och klasskillnad vägrar att släppa greppet.

För både text och regi står Lars Norén, en av den moderna svenska teaterns förgrunds­gestalter. Noréns pjäser spelas flitigt på Dramaten, senast dramat Höst och vinter på Lilla scenen i regi av Stefan Larsson. På Dramaten var han senast aktuell som regissör för sitt eget verk Stilla liv på Elverket 2017.

Andante är den första delen i en trilogi där de två efterföljande delarna redan satts upp: Vintermusik i regi av Sofia Jupither på Kulturhuset Stadsteatern 2017 och Poussière i regi av Lars Norén på Comédie-Française i Paris våren 2018.

I rollerna:: Marika Lindström, Per Mattsson, Sten Ljunggren, Monica Stenbeck, Carl Magnus Dellow, Erik Ehn, Nina Fex

Regi: Lars Norén

Om erbjudandet:
Pris: 15% rabatt (ord. pris 150-450 kr)
Plats: Lilla scenen, Dramaten
Gäller alla föreställningar mellan 24 februari och 25 april.

BOKA DINA BILJETTER HÄR

Kampanjkod: SJ2019

Välj datum och antal biljetter. Fyll i efterfrågade uppgifter. Om du inte redan har en Dramaten-profil kommer du att ombes att skapa en. I slutet av bokningsprocessen fyller du i koden SJ2019 i rutan ”kampanjkod”. Klicka därefter på knappen till höger om koden, varpå rabatten dras av från ditt pris.

www.dramaten.se

KÖP RESA
10% på hela sortimentet hos Starbucks vid uppvisande av SJ Prio-kort.

Förvänta dig mer än vanligt kaffe.

Starbucks önskar att vara en naturlig mötesplats och en del av din dagliga rutin, här ska du alltid känna dig varmt välkommen. Utöver några av världens bästa kaffesorter erbjuder vi en bred meny av både klassiska favoriter och kalle samt varma innovativa drycker. Vi erbjuder även ett urval av premium teer, fina bakverk och andra läckra godsaker att behaga dina smaklökar.

Erbjudandena gäller hos Starbucks i Stockholms-regionen, Uppsala och Göteborg och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

MOOD
Norrlandsgatan 13, Stockholm

Klarabergsgatan
Klarabergsgatan 39, Stockholm
Entré till Stockholms Centralstation och Scandic Hotel Continental, via Klarabergsgatan i centrala Stockholm.

Stureplan
Kungsgatan 2, Stockholm

Fenix
Götgatan 40, Stockholm

Hamngatan
Hamngatan 31, Stockholm

Täby Centrum
Stora Marknadsvägen, Täby

Mall of Scandinavia
Råsta Strandväg 13c, Solna

Stockholms Centralstation
Stockholms Centralstation / Norra Hallen, Stockholm

Arlanda T2 – Airside
SkyBridge, SkyCity, Stockholm-Arlanda

Haninge
ICA Maxi, Söderby

Kista Galleria
Kista Galleria Plan E
Danmarksgatan 42, Täby

www.starbucks.se

KÖP RESA
10% i Designtorgets butiker.

Hos Designtorget hittar du produkter för resan, presenter, heminredning och accessoarer. Du hittar det senaste inom svensk design, innovation samt inredning och detaljer för hemmet, från större möbler till mindre objekt. Från etablerade designklassiker till småskaliga producenter och nya svenska formgivare.

Erbjudandet gäller hela sortimentet till ord. pris, dock ej på beställningsvaror eller produkter från String och Hövding. Gäller i i samtliga fysiska butiker där SJ Prio Din Stad finns.

Arlanda, terminal 5
Tel: 08-518 07 401

Centralstationen
Tel: 08-518 01 051

Götgatan 31
Tel: 08-644 16 78

Kulturhuset
Tel: 08-21 91 50

Kungsgatan 52
Tel: 08-662 35 15

Sickla Galleria
Tel: 08-640 41 35

Västermalmsgallerian
Tel: 08-33 11 53

www.designtorget.se

KÖP RESA
20% på entrébiljetter.

Kul för alla!

Naturvetenskap och teknik är kul om någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår. Välkommen till ett Science Center för hela familjen.

Vad gör man på Tom Tits Experiment?
På fyra våningsplan och ute i en park (öppen maj-september), finns experiment som gillas av både barn, tonåringar och vuxna. Experimenten lockar oss att lära lite mer om teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, människan, illusioner och mycket mer.

Storgatan 33, Södertälje
Tel: 08-550 225 00

www.tomtit.se

KÖP RESA
15% vid uppvisande av SJ Prio-kort

FRESH HAPPY MEX

Maten på Zócalo är inspirerad av taqueriorna i det mexikanska kvarteret Mission District i San Francisco. Vi kallar vår matfilosofi för Fresh Happy Mex – Mexikansk mat lagad från grunden med noggrant utvalda råvaror.

Erbjudandet gäller på valfri Zocalo restaurang, gäller ej alkohol och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Klarabergsgatan 29
Tel: 08-409 115 07

Regeringsgatan 20
Tel: 08-409 115 08

K25 – Kungsgatan 25
Tel: 08-409 115 06

Kungshallen
Tel: 08-409 115 01

Mall of Scandinavia
Tel: 08-409 115 01

Skärholmen
Tel: 08-409 115 03

www.zocalo.se

KÖP RESA
En fri provträningsvecka.

MEMBER 24 – ”JUST A GYM”

Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag i Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. Vårt mål är att ge dig som medlem den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Alla våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder mängder av gym utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera dig till träning!

Erbjudandet gäller från 16 år och kan nyttjas en gång per person (gäller endast dig som tidigare ej nyttjat fria provperioder under 2018/2019). Den fria provträningsveckan gäller under bemannade öppettider. Välkommen in till vår reception för att hämta din provvecka, uppvisa ditt SJ Prio-kort.

Gym Kista
Kista Alléväg 5
Tel: 010-810 42 20

Gym Solna Centrum
Postgången 42
Tel: 010-810 42 23

Gym Spånga
Stormbyvägen 2-4
Tel: 010-810 42 21

www.member24.se

KÖP RESA
20% på hela sortimentet.

”Why go to Gränna?”

”Fun to watch – Fun to eat!”

”Great unexpected little surprise around the corner!”

”Charming Old town Experience!”

Stora Nygatan 44
Tel: 08-10 71 82

www.gamlastanspolkagriskokeri.se

KÖP RESA
10% på mat & dryck samt 15% på kaffe.

Matlagningen präglas av en raffinerad enkelhet som bevarar råvarornas naturliga smak och nyttiga egenskaper. Mängder av färska grönsaker kombineras med uppfinningsrikt smaksatta råvaror av kött, fågel och fisk. Resultatet är en ovanligt aptitretande, vitaminrik och nyttig meny – alltid lika inbjudande att bli serverad, men också lätt och rolig att själv tillaga. Allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör hittar man i Beirut Café Delis unika sortiment.

Titta in och prova själv! Personlig service, goda råd och kunniga svar på alla frågor gör Beirut Café Deli till en ovanligt trivsam genväg till det bästa från Libanon – köksvägen till Främre Orientens rikedomar.

T-Centralen, Nedre Plan
Tel: 08-23 10 70

www.beirutcafe.se

KÖP RESA
25% på all mat.

The Queen’s Head är stället för dig som älskar god mat och dryck. Vi har 29 olika sorters fatöl, ett ständigt roterande utbud av flasköl från hela världen samt över 150 olika whiskysorter. Köket serverar en internationell à la carte och en klassisk engelsk pubmeny. Matfilosofin är att allt skall göras från grunden och med omtanke. Välkomna!

Drottninggatan 108
Tel: 08-32 86 00

www.queenshead.se

KÖP RESA
15% på entré (gäller för 1-2 personer).

Fjärilshuset Haga Ocean

Upplev den tropiska oasen. En pärla i Stockholms regionen. Ta med familjen till Fjärilshuset Haga Ocean. Fritt flygande fjärilar i regnskogen. Stockholms stora akvarium med hajar och revfiskar i alla regnbågens färger.

Fjärilshuset Haga Ocean erbjuder en alldeles särskild upplevelse. Fyra växthus fyllda med naturens under. Stig in i det tropiska fjärilsrummet och se fritt flygande fjärilar, vattensköldpaddor, fiskar och tropiska växter. Inne i Haga Ocean vår havsavdelning, kan du se simmande hajar och en mängd olika revfiskar. I de två andra växthusen kan du se djur som pilgiftsgrodor, skorpioner, axolotlar, ödlor mm. Vi matar Koi-karparna varje dag kl. 13.00 och då får barnen hjälpa till.

Hagaparken, Solna
Tel: 08 730 39 81

www.fjarilshuset.se

KÖP RESA
20% på alla snittblommor.

Spångbergs blommor och en av Stockholms anrikaste blomsteraffärer, den ligger i Centralstationen i Stockholm. Bolaget Spångberg’s blommor bildades 1941 och butiken har funnits på samma plats sedan dess.

Vi har nog Stockholms största utbud av snittblommor och får leverans flera gånger i veckan med nya fräscha blommor. Våra duktiga florister hjälper Er med fest, bröllop, event och även sorgbinderier till begravning.

Centralstationen
Tel: 08-20 52 52

www.spangbergsblommor.se

KÖP RESA
Muffins 15 kr vid köp av valfri varm dryck (med reservation för slutförsäljning).

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala och Kalmar.

Kaffet och mjölken i vår latte är ekologisk och kaffet är även Fairtrade-märkt. Du kan så klart också få din latte med laktosfri mjölk, Oatlys iKaffe eller sojadryck.

Välkommen till ett dubbelt så gott kafé

PS. Skaffar du vårt Stammiskort får du 10% rabatt på ordinarie priser samtidigt som du skänker en skolmåltid till FN-skolan i Etiopien. Bra va!

www.barista.se

KÖP RESA
Gå två betala för en.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet.

Gäller på följande anläggningar:
Järfälla, Jakobsbergs simhall
Nacka, Nacka simhall och Näckenbadet
Salem, Säby simhall
Sollentuna, Sollentuna simhall
Tyresö, Tyresö Aquarena
Täby, Tibblebadet
Upplands Väsby, Vilundabadet
Åkersberga, Söra simhall

För att hitta din Medley anläggning gå in på www.medley.se

KÖP RESA
10% till dig på Grå eller Svart nivå.

Hos Gateaus brödbutiker får du högsta kvalitet på produkter och bemötande. Nu även i Malmö!

SJ Prio-medlemmar på Grå eller Svart nivå får 10% rabatt vid uppvisande av medlemskort. Erbjudandet gäller hos Gateaus butiker på Stockholm C (Övre hallen och Tunnelbaneplan) och Malmö C. Smaklig spis!

Erbjudandet gäller till och med 2018-12-31.

www.gateau.se

KÖP RESA
Fri dessertpaj vid köp av mat.

Välkommen till söders gröna unika oas med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Prova vår stora vegetariska buffé så lovar vi dig att du kommer tänka om beträffande vegetarisk mat.

Fjällgatan 23 B
Tel: 08-643 94 80

www.hermans.se

KÖP RESA
20% på ett köp (gäller ord. pris).

Engla är en kläd och accessoar butik som ligger på Stockholms Centralstation. Här kan du hitta fina väskor, sjalar, handskar och snygga läsglasögon från Thorberg och Blanc Eyewear. Våra smycken kommer från Snö of Sweden, Bud to Rose och Edblad mfl.

Välkommen hit till oss så lovar vi att ta hand om dig!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 09:00–21:00
Lördag-Söndag: 10:00–20:00

Centralplan 15
Tel: 08-23 77 11

Besök på Facebook

KÖP RESA
10% på biljettpriset på Djurgårdsupplevelser.

Se Nationalstadsparkens ekskogar från hästryggen, och rid över broar, stigar och fält, upptäck spännande fåglar eller natur. Andas och finn närvaron i den vilda naturen. Gå ut på äventyr med familjen, eller lär dig att göra ditt eget hemmaspa.

Upplevelserna är säsongsbetonade, och du kan köpa biljett med 10% rabatt till upplevelserna i vårt kalendarium.

Till alla våra upplevelser serveras något ekologiskt att äta.

Om erbjudandet:
Pris: 10% rabatt på ordinarie pris, för 1–5 personer.
Plats: De olika upplevelserna har olika samlingsplatser på Djurgården.
Erbjudandet gäller i mån av plats.

Varmt välkommen till oss!
Djurgårdens Ekolyx erbjuder upplevelser för dig som vill njuta av en dag på Djurgården. Våra upplevelser är sammansatta med omsorg om vår natur. Vi vill vara ett klimatsmart alternativ för dig som vill njuta av livet.

Tel: 0736-46 45 40

www.djurgardensekolyx.com

KÖP RESA
25% på notan.

Välkommen till Restaurang C&C!

Kom till Gamla Stans pärla där du finner god mat till bra priser. Vi serverar traditionell svensk mat, du hittar allt från husmanskost till exotiskt vilt kött. De flesta rätterna är glutenfria.

Restaurang CC ligger i hjärtat av Gamla Stan där du finner en trevlig middagsatmosfär i en avslappnad miljö. Under sommar månaderna har vi en stor uteservering!

Vi har fullständiga rättigheter.

Skräddargränd 2
Tel: +46-739 69 77 22 / 08-20 00 24

www.restaurant-cc.com

KÖP RESA
200 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 1000 kr får du 200 kr i rabatt om du anger koden 2019PRIO i kassan. Koden gäller t.o.m. 2019-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Se www.lifebutiken.se/butiker för att hitta din butik.

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2019 kl 23:59.

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Stockholm

Stadsguiden

Att göra i Stockholm