sthlm
20% rabatt på föreställningen Oidipus/Antigone.

Premiär på Dramaten i november – Oidipus/Antigone av Sofokles

Eirik Stubø regisserar Sofokles arketypiska dramer Oidipus och Antigone i en och samma uppsättning, i en version av Marie Lundquist efter Emil Zilliacus och Hjalmar Gullbergs översättningar.

Oidipus är en tragedi från 427 f.Kr. med deckarliknande inslag. Kungen försöker hitta personen som mördade hans företrädare på tronen. Snart läggs ledtrådarna ihop och pekar mot honom själv. Dessutom verkar den fruktansvärda spådomen om att Oidipus skall äkta sin mor och döda sin far redan ha slagit in. Tragedin får sin fortsättning i Antigone, skådespelet om dottern som vänder sig mot makten för att få ge sin bror en värdig begravning.

Eirik Stubø har sedan han tillträdde som teaterchef på Dramaten regisserat Och ge oss skuggorna av Lars Norén och Den goda viljan av Ingmar Bergman.

Medverkande: Reine Brynolfsson, Sanna Sundqvist, Stina Ekblad, Hannes Meidal, Gunnel Lindblom, Ellen Jelinek, Rasmus Luthander, Pontus Gustafsson, Hans Klinga, Maria Salomaa, Johan Ulveson, Per Mattsson, Kicki Bramberg, David Book

Om erbjudandet:
Pris: 20% rabatt på ordinarie pris på parkett (390-450kr).
Plats: Stora scenen, Dramaten.
Erbjudandet gäller till och med 30 december 2017 och gäller i mån av plats.

Boka biljetter och se datum genom att klicka här.

Klicka på ”Köp biljetter” för att starta ditt biljettköp och välj sedan datum. Tryck på ”Fortsätt” och följ instruktionerna för att avsluta ditt köp.

Varmt välkomna!

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. Teaterchef är Eirik Stubø.

Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69.

www.dramaten.se

KÖP RESA
10% rabatt på hela sortimentet hos Starbucks vid uppvisande av SJ Prio-kort.

Förvänta dig mer än vanligt kaffe.

Starbucks önskar att vara en naturlig mötesplats och en del av din dagliga rutin, här ska du alltid känna dig varmt välkommen. Utöver några av världens bästa kaffesorter erbjuder vi en bred meny av både klassiska favoriter och kalle samt varma innovativa drycker. Vi erbjuder även ett urval av premium teer, fina bakverk och andra läckra godsaker att behaga dina smaklökar.

Erbjudandena gäller hos Starbucks i Stockholms-regionen, Uppsala och Göteborg och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

MOOD
Norrlandsgatan 13, Stockholm

Klarabergsgatan
Klarabergsgatan 39, Stockholm
Entré till Stockholms Centralstation och Scandic Hotel Continental, via Klarabergsgatan i centrala Stockholm.

Stureplan
Kungsgatan 2, Stockholm

Fenix
Götgatan 40, Stockholm

Hamngatan
Hamngatan 31, Stockholm

Täby Centrum
Stora Marknadsvägen, Täby

Mall of Scandinavia
Råsta Strandväg 13c, Solna

Stockholms Centralstation
Stockholms Centralstation / Norra Hallen, Stockholm

Arlanda T2 – Airside
SkyBridge, SkyCity, Stockholm-Arlanda

Arlanda SkyBridge
SkyBridge, SkyCity, Stockholm-Arlanda

Haninge
ICA Maxi, Söderby

Kista Galleria
Kista Galleria Plan E
Danmarksgatan 42, Täby

www.starbucks.se

KÖP RESA
100 kr i rabatt när du handlar för minst 500 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 500 kr får du 100 kr i rabatt om du anger koden PRIO2017 i kassan. Koden gäller t o m 2017-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
20% rabatt på hela sortimentet.

Why go to Gränna?

Fun to watch- Fun to eat!

Great unexpected little surprise around the corner!

Charming Old town Experience!

Lilla Nygatan 10
Tel: +46 8 10 71 82

www.gamlastanspolkagriskokeri.se

KÖP RESA
20% rabatt på alla snittblommor.

Spångbergs blommor och en av Stockholms anrikaste blomsteraffärer, den ligger i Centralstationen i Stockholm. Bolaget Spångberg’s blommor bildades 1941 och butiken har funnits på samma plats sedan dess.

Vi har nog Stockholms största utbud av snittblommor och får leverans flera gånger i veckan med nya fräscha blommor. Våra duktiga florister hjälper Er med fest, bröllop, event och även sorgbinderier till begravning.

Centralstationen, Stockholm
Tel: 08-20 52 52

www.spangbergsblommor.se

KÖP RESA
20% rabatt på entrébiljetter.

Kul för alla!

Naturvetenskap och teknik är kul om någon kan förklara det på rätt sätt. Det är när man får testa på riktigt som man förstår. Välkommen till ett Science Center för hela familjen.

Vad gör man på Tom Tits Experiment?
På fyra våningsplan och ute i en park (öppen maj-september), finns experiment som gillas av både barn, tonåringar och vuxna. Experimenten lockar oss att lära lite mer om teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, människan, illusioner och mycket mer.

Storgatan 33
Södertälje
Tel: 08-550 225 00

www.tomtit.se

KÖP RESA
10% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Med din personliga hälsning hjälper Euroflorist dig att överraska den du bryr dig om – vi skickar blommor vart du vill och när du vill. En fin gest som garanterat uppskattas av alla!

Klicka här för att komma till rabatterna.

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2017 kl 23:59.

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Se www.lifebutiken.se/butiker för att hitta din butik.

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
En fri provträningsvecka.

MEMBER 24 – ”JUST A GYM”

Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag i Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. Vårt mål är att ge dig som medlem den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Alla våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder mängder av gym utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera dig till träning!

Erbjudandet gäller från 16 år och kan nyttjas en gång per person (gäller endast dig som tidigare ej nyttjat fria provperioder under 2016/2017). Välkommen in till vår reception för att hämta din provvecka, uppvisa ditt SJ Prio-kort.

Gym Kista
Kista Alléväg 5
Tel: 010-810 42 20

Gym Solna Centrum
Postgången 42
Tel: 010-810 42 23

Gym Spånga
Stormbyvägen 2-4
Tel: 010-810 42 21

www.member24.se

KÖP RESA
25% på all mat.

The Queen’s Head är stället för dig som älskar god mat och dryck. Vi har 29 olika sorters fatöl, ett ständigt roterande utbud av flasköl från hela världen samt över 150 olika whiskysorter. Köket serverar en internationell à la carte och en klassisk engelsk pubmeny. Matfilosofin är att allt skall göras från grunden och med omtanke. Välkomna!

Drottninggatan 108
Tel: 08-32 86 00

www.queenshead.se

KÖP RESA
Fri dessertpaj vid köp av mat.

Välkommen till söders gröna unika oas med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Prova vår stora vegetariska buffé så lovar vi dig att du kommer tänka om beträffande vegetarisk mat.

Fjällgatan 23 B
Tel: 08-643 94 80

www.hermans.se

KÖP RESA
50% rabatt på valfri aktivitet vid köp av huvudrätt (gäller söndag till onsdag).

Aktivitet & matbord måste förbokas. Förboka med koden ”SJprio”.

Rabatten gäller den som har SJ Prio-kort vid uppvisande av kort och nota från restaurang.

Erbjudandet gäller inte keramikstudion Clay ’n Play eller myntspel.

Local Market Groups verksamheter i Tolv Stockholm är stadens härligaste mötesplatser för dig och dina vänner. All sport ni kan tänka er, gott käk och mängder av aktiviteter. Bowla, spela biljard, kör en baskettävling eller kombinera allt till grymma kamper tillsammans med kompisar eller arbetskamrater! Dessutom massa mer kul som arkadspel & flipper!

Arenavägen 69
Johanneshov

www.olearys.se/tolv
www.bostongrill.com
www.bambinosgreatitalian.com

KÖP RESA
10% rabatt på hela sortimentet, gäller i butik och på webben.

Ange koden ”Prio2017” för att nyttja erbjudandet i vår webbshop.

Vi på KitchenLab tycker att matlagning är en av de viktigaste – och roligaste – aktiviteter man kan företa sig. Vårt sortiment sträcker sig över 7000 produkter inom ett antal områden som rör mat och dryck. Även om vi huvudsakligen säljer till privatpersoner är vi stolta att räkna de flesta av Sveriges bästa restaurang- och tävlingskockar bland våra kunder.

Vi har två fysiska butiker i Stockholm (Hammarby Allé 93 samt Birger Jarlsgatan 106) men för den som vill ha leverans i övriga landet har vi även en web-shop; www.kitchenlab.se

KÖP RESA
Gå två betala för en.

Gäller endast engångsentré, ej andra produkter eller tjänster. Billigaste entrén på köpet.

Gäller på följande anläggningar:
Danderyd, Mörbybadet och Vasabadet
Huddinge, Skogåshallen
Järfälla, Jakobsbergs simhall
Nacka, Nacka simhall och Näckenbadet
Salem, Säby simhall
Sollentuna, Sollentuna simhall
Tyresö, Tyresö Aquarena
Täby, Tibblebadet
Upplands Väsby, Vilundabadet
Åkersberga, Söra simhall

För att hitta din Medley anläggning gå in på www.medley.se

KÖP RESA
10% rabatt till dig på Grå eller Svart nivå.

Hos Gateaus brödbutiker får du högsta kvalitet på produkter och bemötande. Nu även i Malmö!

SJ Prio-medlemmar på Grå eller Svart nivå får 10% rabatt vid uppvisande av medlemskort. Erbjudandet gäller hos Gateaus butiker på Stockholm C (Övre hallen och Tunnelbaneplan) och Malmö C. Smaklig spis!

Erbjudandet gäller till och med 2017-12-31.

www.gateau.se

KÖP RESA
10% på mat & dryck samt 15% på kaffe.

Matlagningen präglas av en raffinerad enkelhet som bevarar råvarornas naturliga smak och nyttiga egenskaper. Mängder av färska grönsaker kombineras med uppfinningsrikt smaksatta råvaror av kött, fågel och fisk. Resultatet är en ovanligt aptitretande, vitaminrik och nyttig meny – alltid lika inbjudande att bli serverad, men också lätt och rolig att själv tillaga. Allt som behövs av kryddor, delikatesser och alla andra tillbehör hittar man i Beirut Café Delis unika sortiment.

Titta in och prova själv! Personlig service, goda råd och kunniga svar på alla frågor gör Beirut Café Deli till en ovanligt trivsam genväg till det bästa från Libanon – köksvägen till Främre Orientens rikedomar.

T-Centralen, Nedre Plan
Tel: 08-23 10 70

www.beirutcafe.se

KÖP RESA
25% rabatt på notan.

Välkommen till Restaurang C&C!

Kom till Gamla Stans pärla där du finner god mat till bra priser. Vi serverar traditionell svensk mat, du hittar allt från husmanskost till exotiskt vilt kött. De flesta rätterna är glutenfria.

Restaurang CC ligger i hjärtat av Gamla Stan där du finner en trevlig middagsatmosfär i en avslappnad miljö. Under sommar månaderna har vi en stor uteservering!

Vi har fullständiga rättigheter.

Skräddargränd 2
Tel: +46-739 69 77 22, 08-20 00 24

www.restaurant-cc.com

KÖP RESA
Muffins 15 kr vid köp av valfri varm dryck (med reservation för slutförsäljning).

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala och Kalmar.

Kaffet och mjölken i vår latte är ekologisk och kaffet är även Fairtrade-märkt. Du kan så klart också få din latte med laktosfri mjölk, Oatlys iKaffe eller sojadryck.

Välkommen till ett dubbelt så gott kafé

PS. Skaffar du vårt Stammiskort får du 10% rabatt på ordinarie priser samtidigt som du skänker en skolmåltid till FN-skolan i Etiopien. Bra va!

www.barista.se

KÖP RESA
20% på ett köp (gäller ord. pris).

Engla är en kläd och accessoar butik som ligger på Stockholms Centralstation. Här kan du hitta fina väskor, sjalar, handskar och snygga läsglasögon från Thorberg och Blanc Eyewear. Våra smycken kommer från Snö of Sweden, Bud to Rose och Edblad mfl.

Välkommen hit till oss så lovar vi att ta hand om dig!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 09:00–21:00
Lördag-Söndag: 10:00–20:00

Centralplan 15
Tel: 08-23 77 11

Besök på Facebook

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Stockholm

Stadsguiden

Att göra i Stockholm