uppsala
25% rabatt på valfritt kaffe/te och en bulle eller kakbit. Gäller helgfri vardag och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Broströms är ett kafé med atmosfär, beläget i Godsmagasinet mellan Uppsala Centralstation och konserthuset. Vi serverar nybakat bröd från eget bageri, gott fairtrade kaffe, smörgåsar, soppor, sallader, pajer mm. Vi bjuder på konstutställningar och har uteservering sommartid.

Godsmagasinet, Östra Station
Roslagsgatan 1
Tel: 018-60 45 50

www.brostromskafe.com

KÖP RESA
15% rabatt hos Chilli!

Exklusivt erbjudande hos Chilli Uppsala!
Passa på! Just nu får du som SJ Prio-medlem 15% rabatt på ett helt köp hos Chilli Uppsala. Erbjudandet gäller hela sortimentet, även rea-varor. Uppvisa ditt SJ Prio-kort i kassan för att erhålla rabatten. Kan ej kombineras med andra rabattkoder.

Chilli har över 200 000 nöjda kunder
Här har du alltid:
• Fri frakt och gratis retur
• Snabba leveranser, 2-6 dagar på lagervaror
• Öppet köp i 14 dagar
• Kvällsleverans och uppbärning som tillval

Ett stilsäkert kort
Chilli är möbel- och inredningsbutiken för dig som verkligen älskar ditt hem! Här finns ett brett utbud av såväl trendiga som klassiska kvalitetsprodukter till otroligt förmånliga priser. Se hela sortimentet på www.chilli.se.

Varmt välkommen till Chilli Uppsala!

Chilli Uppsala
Fyrislundsgatan 68
Tel: 08-400 127 67
Öppettider: M-F:10.00-19.00, L:10.00-16.00, S:11.00-16.00
Klicka här för vägbeskrivning

KÖP RESA
100 kr i rabatt när du handlar för minst 500 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 500 kr får du 100 kr i rabatt om du anger koden PRIO2017 i kassan. Koden gäller t o m 2017-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Se www.lifebutiken.se/butiker för att hitta din butik.

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
10% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Med din personliga hälsning hjälper Euroflorist dig att överraska den du bryr dig om – vi skickar blommor vart du vill och när du vill. En fin gest som garanterat uppskattas av alla!

Klicka här för att komma till rabatterna.

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2017 kl 23:59.

KÖP RESA
Muffins 15 kr vid köp av valfri varm dryck (med reservation för slutförsäljning).

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala och Kalmar.

Kaffet och mjölken i vår latte är ekologisk och kaffet är även Fairtrade-märkt. Du kan så klart också få din latte med laktosfri mjölk, Oatlys iKaffe eller sojadryck.

Välkommen till ett dubbelt så gott kafé

PS. Skaffar du vårt Stammiskort får du 10% rabatt på ordinarie priser samtidigt som du skänker en skolmåltid till FN-skolan i Etiopien. Bra va!

www.barista.se

KÖP RESA
10% rabatt på hela sortimentet hos Starbucks vid uppvisande av SJ Prio-kort.

Förvänta dig mer än vanligt kaffe.

Starbucks önskar att vara en naturlig mötesplats och en del av din dagliga rutin, här ska du alltid känna dig varmt välkommen. Utöver några av världens bästa kaffesorter erbjuder vi en bred meny av både klassiska favoriter och kalle samt varma innovativa drycker. Vi erbjuder även ett urval av premium teer, fina bakverk och andra läckra godsaker att behaga dina smaklökar.

Erbjudandena gäller hos Starbucks i Stockholms-regionen, Uppsala och Göteborg och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Gränby Centrum
Marknadsgatan 1

www.starbucks.se

KÖP RESA
20% på ”Massakerguden” – komedi på gränsen till nervsammanbrott.

EN KVÄLL PÅ TEATERN
I Massakerguden blir den bildade och belevade borgerlighetens samtal till komedi, på gränsen till nervsammanbrott. Två för varandra okända medelklasspar har träffats för att hålla ett enkelt försoningsmöte om ett slagsmål mellan deras respektive söner, elva år gamla.

Men när artighetsfernissan spricker flyger snart mer än anklagelser över det konstboksbelamrade bordet.

Premiär 9 december. Spelas till och med 20 januari.

Erbjudandet gäller på ordinarie pris (ej genrep & premiär) och kan inte kombineras med andra rabatter.

Köp dina biljetter här (rabattlänk för SJ Prio-medlemmar).

Om du istället kommer till Uppsala stadsteaters biljettkassa: visa upp ditt SJ Prio-kort.

HELKVÄLL
I restaurangen Teaterbaren kan du ta dig en bit mat innan eller efter föreställningen. På menyn finns soppor, berömda räkmackor, (med jättemånga räkor!) varmrätter och fika. Glöm inte att du kan förboka pausservering. Boka bord: 018-13 57 09

Kungsgatan 53
Tel biljettkassa: 018-14 62 00

www.uppsalastadsteater.se

KÖP RESA
20% på entré.

Turbo Sport & Adventure Zones vision är att bidra till att stärka folkhälsan för alla barn och ungdomar. Genom att ta utmaningar från sport och den virtuella världen har Turbo skapat en ny typ av aktivitetsarena med en stor trampolinpark, Ninja Warrior-bana, klättring, parkour med mera. Den för Europa helt unika arenan på 4400 kvadratmeter öppnade i februari 2016 och ger alla barn chansen att få rätt stimulans och utmaningar till aktivitet. Ett perfekt besöksmål för barnfamiljen eller vuxna som vill få träning och aktivering på ett nytt roligt sätt!

Takpannegatan 21, Gränbystaden
Tel: 018-750 50 60

www.turbosportzone.se

KÖP RESA
20% rabatt på notan (gäller sön-tors).

Pitcher’s i Uppsala är en centralt belägen gastropub dit du kan komma för att äta en riktigt god bit mat och njuta av ett brett utbud av öl och andra drycker.

På Pitcher’s i Uppsala visar vi livesport på storbild alla dagar i veckan. Ta med dig släkt och vänner för att titta på matchen som alla vill se. Eller kom själv om du hellre vill det. Alla är lika välkomna

Till oss kan du även ta med dig arbetskamraterna och andra vänner när arbetsdagen är slut. Varje vecka måndag till fredag klockan 16:00 – 19:00 har vi after work med förmånliga priser i baren och god mat.

Påvel Snickares Gränd 1
Tel: 018-15 70 20

www.pitchers.se

KÖP RESA
25% rabatt på entréavgiften till Linnéträdgården och Linnés Hammarby.

Följ i blomsterkungens fotspår

Sveriges mest kända vetenskapsman – Carl von Linné ¬– bodde och arbetade i Uppsala i 50 år. Mitt i stan skapade han en unik botanisk trädgård, utformad som en lärobok i hans nyskapande botanik och pedagogik. Strax söder om staden ligger familjens sommarbostad i en lummig sluttning med utsikt över slätten. Båda platserna är populära utflyktsmål. Välkommen att uppleva arvet efter Linné och 1700-talets Uppsala.

Erbjudandet gäller för en vuxen perioden maj-september.

Linnéträdgården är öppen kl. 11-17: tisdag-söndag i maj & september, dagligen i juni-augusti (ej midsommarafton).

Linnés Hammarby är öppet kl. 11-17: tisdag-söndag i maj-augusti, fredag-söndag i september. Stängt midsommarafton.

Linnéträdgården
Svartbäcksgatan 27

Linnés Hammarby
15 km SO Uppsala, buss 102

www.botan.uu.se

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Uppsala

Stadsguiden

Att göra i Uppsala