vaxjo
15% på notan.

Stars and Stripes miljöer andas en varm familjekänsla, vi kallar det vårt eget ”home away from home”. Här ska du som gäst känna dig välkommen och omhändertagen och som en naturlig del i vår familj.

Det är kärnan för oss på Stars and Stripes. I vårt Eatery skapar vi härliga smakupplevelser, med inspiration hämtad i alla hörn av det amerikanska köket, tillagat med finess. Vår dryck är även en upplevelse i sig, av hög kvalitet. The Drinkery är baren där vi blandar unika och handgjorda cocktails, serverar riktigt bra bärs, whiskey, gin och gott vin.

Vi hyllar våra lokala idrottshjältar på våra väggar men även på våra skärmar, där vi alltid strävar efter att erbjuda ”the best moments in sports”.

Storgatan 36
Tel: 0470-57 52 60

www.starsnstripes.se/vaxjo

KÖP RESA
Gå 2 betala för 1 på Smålands Museum, Sveriges Glasmuseum och Utvandrarnas Hus.

Kulturparken Småland innefattar flera olika besöksmål. Centralt i Växjö ligger Smålands museum, Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus som alla har både basutställningar och tillfälliga utställningar inom bland annat fotografi, bildkonst, textil och glasdesign. Smålands museum är Sveriges äldsta länsmuseum och öppnade i egen byggnad år 1885. Kulturarvscentrum Småland, samt Kronobergsarkivet, ligger strax utanför centrum och jobbar med bevarandet av föremålssamlingar och arkiv. Kronobergs slottsruin och Ångaren Thor, ca 8 km från centrum, ingår också i Kulturparken Smålands verksamhet samt Kronobergs lantbruksmuseum, Hjärtenholm, som ligger i Alvesta kommun.

Södra järnvägsgatan 2
Tel: 0470-70 42 00

www.kulturparkensmaland.se

KÖP RESA
50% på valfri kaffe/te.

Caffé Dallucci är utvecklat för människor i farten som vill att pauserna ska vara något extra, vårt fokus är Fresh food, Great coffee, Good company. Vi erbjuder fräscha sallader, matiga smörgåsar, grillade smörgåsar, dagens soppa, kaffedrinkar, fikabröd, frukt, snacks och kalla drycker.

Välkommen!

Södra Järnvägsgatan 4A
Tel: 0470-78 73 12

www.caffe-dallucci.se

KÖP RESA
20% på 1 timme boule eller 20% på 1 timme biljard.

Välkommen till Event Center Knock ‘em Down

Med en härlig mix av barer, unika miljöer, god mat och oändligt utbud av Kamper & Aktiviteter satsar vi allt på att ge Sveriges bästa nöjesupplevelse!

Västra Esplanaden 5
Tel: 0470-122 22

www.knockvaxjo.se

KÖP RESA
2 för 1 på kaffe/te och wienerbröd/vetebulle.

Broqvist Konditori – Sveriges äldsta konditori

Vi slog upp portarna redan 1876 och är nu den 5:generationen som driver konditoriet. Det var Johan Broqvist som gjorde en bakelse som en hyllning till den franska kejsaren Napoleon bakelsen. Vi driver ett konditori med både tradition och nytänkande alltid med högsta kvalitet och omsorg.

Välkomna!

Kronobergsgatan 14
Tel: 0470-120 20

www.broqvistkonditori.se

KÖP RESA
20% på uthyrning av mountainbikes.

Bästa sättet att upptäcka Växjö är på cykel

Växjö MTB erbjuder hyra av mountainbike och elcykel centralt i Växjö och kan även transportera cyklar till önskad plats. Om man vill lära sig grunderna i mountabikecykling eller vill ha en guidad tur runt om i skogarna så finns det instruktör/guide att tillgå.

Vid hyra hjälper vi er med allt ni behöver, att hitta rätt sorts cyklar, hjälmar i rätt storlek, och att tipsa er om de bästa cykelvägarna beroende på vad ni helst vill se. En storfavorit är Växjö-runt, som är en otroligt vacker led genom hela Växjö. Andra smultronställen är Fylleryd, Hissö och Södra Teleborg för dig som vill se riktig urskog.

Bokning sker via hemsida, mail eller telefon.

Hagadalsvägen 10A
Tel: 0735-53 61 58

www.vaxjomtb.com

KÖP RESA
Gå 2 betala för 1.

Utmaning, äventyr eller avkoppling? Hos Medley får du allt. Du behöver aldrig välja mellan bad, gym eller gruppträning. Vi har också massor av roliga barnaktiviteter, allt från babysim till badkalas!

Kampastigen 2
Tel: 010-410 72 40

medley.se/vaxjo

KÖP RESA
20% på en valfri vara från Lifes egna sortiment.

Life är nordens ledande hälsokedja och har ett sortiment som omfattar, växtbaserade läkemedel, kosttillskott, sporttillskott och naturlig hudvård. Hos Life får du personlig service och råd gällande din hälsa.

Vi erbjuder SJ Prio-kunder 20% rabatt på en valfri vara i Lifes egen produktserie. Välj bland ett 80 tal produkter märkta med vårt Expert-advice sigill. Erbjudandet gäller i våra 220 butiker.

För att utnyttja rabatten på lifebutiken.se ange koden SJ Prio.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost.

Slaggatan 13
Tel: 023-711 498

www.lifebutiken.se/varumarken/life

KÖP RESA
200 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr.

Outnorth är Skandinaviens största outdoorbutik på nätet. Hos oss hittar du allt för ditt friluftsliv, din träning och dina aktiviteter ute. För livet utomhus helt enkelt, i alla väder.

När du handlar för minst 1000 kr får du 200 kr i rabatt om du anger koden 2019PRIO i kassan. Koden gäller t.o.m. 2019-12-31 och kan inte kombineras med andra rabattkoder och erbjudanden.

Välkommen ut!

www.outnorth.se

KÖP RESA
15% på alla blommor hos Euroflorist! Rabatten gäller endast online, ej i butik.

Vem vill du göra glad?

Befinner du dig långt borta från din familj, dina vänner, din käraste eller någon annan du vill uppvakta lite extra? Euroflorist levererar blombuketter och presenter över hela Sverige och utomlands. Välj bland många vackra buketter – blommorna levereras direkt till dörr. Beställ enkelt online och betala med t.ex. Swish.

Klicka här för att komma till rabatterna

Rabattlänken är giltig fram till 31-12-2019 kl 23:59.

KÖP RESA

Stadsguiden

Att göra i Växjö

Stadsguiden

Att göra i Falun