Vilket engagemang! Tack alla fina konsumenter för att ni ville prova Somersby och delta i den här kampanjen. Nu är den avslutad för den här gången. Håll utkik på www.somersby.se eller följ oss på Instagram för att se kommande kampanjer och hitta goda recept som passar till en kall och somrig Somersby.

Köp 5 valfria Somersby och få 200 kr hos cervera

REGISTRERA DIG

Köp 5 valfria
Somersby och
få 200 kr
hos cervera

Registrera dig

Välkommen till Cervera

Cervera är Sveriges största butikskedja för kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet. I deras produkter finns upplevelser, underbara middagar, fester med vänner och familj, och en härligare vardag. Ambitionen är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

Somersby

I Somersbys soliga smakvärld finns något för alla. Är du sugen på något sött eller uppfriskande, eller kanske rentav vill bryta av från öl…? Du hittar dels klassiska cidersmaker såsom Somersby Pear 0,0% med fruktig karaktär och härlig sötma och Somersby Apple 0,0% som är en klassisk söt äppelcider med fruktig smak. Lika populära är vårt halvtorra utbud Somersby Sparkling Rosé 0,0% och Somersby Sparkling Secco 0,0% . Här flirtar vi glatt med vinvärlden: de passar dig som dricker vin och mousserande, men som ibland söker efter nya alternativ med lägre alkoholhalt. Extra stolta är vi över vår nyhet Somersby Sparkling Spritz 0,0% som är en mousserande, bittersöt cider som balanseras upp av tydligt fruktig apelsin. Servera i ett vinglas med is och en skiva apelsin så får du den orangea färgen att poppa ännu mer. Isn’t that wonderful!

Kampanjen är framtagen av European Loyalty Systems - Mölndalsvägen 91 | 412 63 Göteborg | info@elssverige.se | 031-742 55 66
Kampanjen är framtagen av European Loyalty Systems.
Mölndalsvägen 91 | 412 63 Göteborg | info@elssverige.se | 031-742 55 66