Brämhults Juice | Kampanjsida
4
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KÄRLEK, KUNSKAP OCH PASSION

För oss är det ren passion att pressa färsk frukt och grönsaker. Så har det varit ända sedan de första morötterna pressades redan 1947. Det är den passionen, kärleken till färska och goda råvaror, som driver oss att göra samma sak varje dag, hela veckan, året om. Att pressa färsk frukt till välsmakande juice och se den lämna presseriet 24 timmar senare – det gör oss stolta!

FÄRSKT PÅ RIKTIGT. FEM DAGAR I VECKAN.

brämhults.se

GÖR SÅ HÄR

1.

Köp 5 st valfria flaskor Brämhults juice.

2.

Klicka här och registrera dina uppgifter senast 27 mars 2017.

3.

Skriv ut kampanjbeviset som du fick vid registreringen. Inget e-mail? Titta i skräpposten!

4.

Skicka in dina korkar (korkarna från Brämhult ska vara datumstämplade med 01-01-2017 eller senare) tillsammans med kampanjbeviset senast 10 april 2017 till:
BRÄMHULTS JUICE C/O ELS SVERIGE AB, MÖLNDALSVÄGEN 91, 412 63 GÖTEBORG

5.

Inom 14 dagar efter att vi mottagit och kontrollerat dina korkar kommer du att få ytterligare ett e-mail med en värdekod från CDON.COM. Koden berättigar dig till ett 2-pack Iittala glas.

6.

Beställ dina Iittala glas med din värdekod. Dina glas skickas sedan till dig inom 4 veckor.

Notera att en fast kostnad på 49 kr tillkommer för frakt och hantering och betalas i samband med din beställning av glasen på CDON.COM. Gäller endast leverans inom Sverige. Observera att glasen kan ta slut innan sista registreringsdag och erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Detta är Iittala

Vad som började som ett glasbruk i finska Iittala är idag ett företag som kan se tillbaka på generationer av vackra och ändamålsenliga bruksföremål, formgivna för att berika människors vardag. Vi anser att bruksföremål ska vara särskiljande, kombinerbara och multifunktionella, och ha en tidlös form som inspirerar till användning och uttryck.
f
Vi vill inte bara skapa vackra föremål. Vi tror på tidlös design som aldrig kommer att kastas bort.

Frågor kring kampanjen?